Kunstgras Cruyff Court

Kunstgras voetbalveld

Home Sport Voetbal

Een goed voetbalveld draagt bij aan een geweldige beleving tijdens het voetballen. Met een kunstgras voetbalveld heeft u de zekerheid dat spelers het hele jaar door gebruik kunnen maken van het veld. Daarnaast blijft het veld ook na jarenlang gebruik in topconditie. Of u nu op zoek bent naar een kunstgras voetbalveld voor een voetbalvereniging of voor een voetbalveld in een wijk, bij ons kunt u altijd terecht.

De redenen om voor een kunstgras voetbalveld te kiezen

Het laten aanleggen van een kunstgras voetbalveld is om meerdere redenen een goede investering. Een goed voetbalveld is erg belangrijk om de spelers van het voetballen te laten genieten. Niemand wil tenslotte voetballen op een veld met modderige plekken, kuilen en vervaagde belijning. Deze problemen komen vaak voor bij voetbalvelden van echt gras. Wilt u ervoor zorgen dat spelers het hele jaar door kunnen voetballen? Dan is een kunstgras voetbalveld de ideale oplossing. Een kunstgras voetbalveld is altijd in perfecte staat. Dit is niet alleen fijn voor de spelers, maar ook voor de vereniging. Voetbalvelden van kunstgras zorgen namelijk voor een verzorgde en moderne uitstraling. Een ander voordeel van een kunstgras voetbalveld is dat het veel minder onderhoud vereist dan een echt grasveld. Echt gras zal gemaaid, ingezaaid, bemest en besproeid moeten worden om het veld mooi te houden. Dit neemt veel tijd in beslag. Om het kunstgras te onderhouden hoeft u enkel afval en bladeren te verwijderen, het veld te borstelen en in te zanden.

Aan welke eisen moet het kunstgras voor een voetbalveld voldoen?

Het kunstgras van Sportvelden.nl voldoet aan diverse eisen. Wij bieden enkel kunstgrasvelden voor voetbal aan van de beste kwaliteit. Voetbal is namelijk een vrij intensieve sport. Spelers rennen voortdurend heen en weer over het veld, de bal wordt hard weggeschopt en spelers maken slidings om de bal van de tegenstander af te pakken. Het kunstgras zal bestand moeten zijn tegen deze acties. Onze kunstgrasvelden worden dan ook gemaakt van sterke en duurzame materialen. Dit maakt het kunstgras slijtvast. Zelfs na jarenlang gebruik zal het kunstgras er nog prachtig uitzien. Dankzij de hoge eisen die wij stellen bent u verzekerd van een geweldig kunstgras voetbalveld. Uiteraard is een voetbalveld niet helemaal compleet zonder doelen en de juiste belijning. Bij ons kunt u kunstgras voor het voetbalveld met toebehoren bestellen. Wij kunnen het veld voorzien van doelen, van verlichting en van de belijning. Het voetbalveld is na het aanleggen klaar voor gebruik.

Kunstgrasveld voor voetbal bij Sportvelden.nl bestellen

Wilt u een kunstgras voetbalveld bij Sportvelden.nl bestellen? Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgras voor een voetbalveld. Ook geven zij u graag advies op basis van uw persoonlijke wensen. Het advies kan gaan over het kunstgras, het toebehoren of de ondergrond van het voetbalveld. Nadat u een keuze heeft gemaakt zal ons aanlegteam langskomen voor het plaatsen van het kunstgras voetbalveld. Bij Sportvelden.nl kunt u niet alleen terecht voor kunstgras voor een voetbalveld, maar ook voor kunstgras voor andere sporten. Wij leveren bijvoorbeeld kunstgrasvelden voor hockey, golf en fitness.

Kunstgras voetbalveld
 • Volledige ontzorging
 • Geen rubberen korrels
 • Altijd mooi
 • Altijd comfortabel
 • Veilige oplossing
 • Alleen het beste kunstgras
 • Wij leggen het kunstgras aan
 • Advies op maat
 • Expertise op alle gebieden
 • Professioneel

Kunstgras Velden

Kunstgras voetbalveld

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.