Kunstgras tennisbaan

Kunstgras tennisbaan

Home Sport Tennis

Tennis is een populaire sport die zowel binnen als buiten kan worden gespeeld. U kunt een kunstgras tennisbaan aan laten leggen zodat de baan er altijd perfect bij ligt. Bij Sportvelden.nl vindt u diverse soorten kunstgras die uitermate geschikt zijn voor het aanleggen van een tennisbaan. Onze specialisten kunnen u helpen bij het kiezen van het kunstgras voor uw tennisbaan. De baan kan buiten of binnen worden aangelegd.

De kenmerken van tennisbaan kunstgras

Het laten aanleggen van een kunstgras tennisbaan heeft meerdere voordelen. Het kunstgras ziet er in elk seizoen mooi uit en het heeft weinig onderhoud nodig. Door tennisbanen van kunstgras aan te laten leggen kunnen spelers vrijwel het hele jaar door tennissen. Tevens zien de tennisbanen er altijd mooi uit. Een kunstgras tennisbaan is namelijk gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze materialen zijn erg duurzaam en het slijt nauwelijks. De tennissers rennen constant over de baan en de bal wordt hard heen en weer gespeeld. Het is dus van belang dat het kunstgras erg stevig is. Door de zorgvuldig geselecteerde materialen gaat een kunstgras tennisbaan enkele tientallen jaren mee. Natuurlijk zal een kunstgras tennisbaan ook de spelerservaring verbeteren.

Door de juiste ondergrond te combineren met het kunstgras wordt het tennissen nog leuker en veiliger. Bij het tennissen lopen de spelers het risico om te vallen. Door een valdempende ondergrond te laten plaatsen zullen spelers zich minder bezeren. Om de veiligheid te garanderen zijn vrijwel alle soorten kunstgras brandvertragend. Mocht er brand uitbreken in de buurt van het tennisveld, dan is er voldoende tijd om iedereen in veiligheid te brengen. Het laten aanleggen van een tennisbaan van kunstgras is om deze redenen een goede investering.

Hoe wordt een kunstgras tennisbaan aangelegd?

Het kunstgras wordt door het eigen aanlegteam van Sportvelden.nl aangelegd. Als u het kunstgras bij ons bestelt maken wij meteen een afspraak voor het aanleggen van de kunstgras tennisbaan. Het team komt dan op de gewenste locatie om het kunstgras te plaatsen. Wij kunnen een kunstgras tennisveld aanleggen bij een tennisvereniging, op een camping, in een wijk of bij een sportzaal. Het aanlegteam zorgt er altijd voor dat het kunstgras tennisveld past bij de locatie. Ook voorzien wij het kunstgras tennisveld meteen van de juiste belijning. Wilt u dat de baan meteen klaar is voor gebruik? Doordat wij een totaalleverancier zijn kunnen wij tevens de netten en de verlichting plaatsen. U kunt het kunstgras met toebehoren in één keer bestellen.

Tennis kunstgras kopen

Wilt u een kunstgras tennisbaan aan laten leggen? Neemt u dan contact op met ons! Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste kunstgras. Zij leggen u uit wat de verschillende mogelijkheden zijn en op basis van uw wensen raden zij u een bepaalde soort kunstgras aan. Zo weet u zeker dat u een goed kunstgras tennisveld aanschaft. Wilt u kunstgras laten aanleggen voor een andere sport? Naast het kunstgras tennisbaan bieden wij ook kunstgras aan voor voetbal, korfbal en fitness. Zo kunt u altijd het kunstgras vinden dat u nodig heeft.

Kunstgras tennisbaan
 • Volledige ontzorging
 • Geen rubberen korrels
 • Altijd mooi
 • Altijd comfortabel
 • Veilige oplossing
 • Alleen het beste kunstgras
 • Wij leggen het kunstgras aan
 • Advies op maat
 • Expertise op alle gebieden
 • Professioneel

Kunstgras padel tennis

Kunstgras tennisbaan

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.