Ondergrond kunstgras

Korfbal kunstgras

Home Sport Korfbal

Korfbal is een sport die zowel buiten als binnen kan worden gespeeld. Buiten wordt korfbal in de meeste gevallen op gras gespeeld. Wilt u graag een korfbalveld aan laten leggen dat lang meegaat en weinig onderhoud vereist? Dan kunt u kiezen voor een kunstgras korfbalveld. Sportvelden.nl is een specialist op het gebied van kunstgras en wij kunnen een prachtig korfbalveld voor u aanleggen.

Wat zijn de voordelen van een kunstgras korfbalveld?

Een kunstgras korfbalveld heeft meerdere voordelen ten opzichte van een korfbalveld van echt gras. Een veld van echt gras heeft veel onderhoud nodig. De kans is groot dat er kale plekken in het gras ontstaan, vooral als het veld meerdere keren per week gebruikt wordt. Het gras zal regelmatig gemaaid, besproeid, bemest en ingezaaid moeten worden. Als u dit niet doet zal het gras op den duur verdorren en het gras zal te lang worden. Het grasveld ziet er dan minder fraai uit en dit kan een negatieve invloed op de uitstraling van een korfbalvereniging hebben. Om deze problemen te voorkomen kunt u voor kunstgras kiezen. Kunstgras heeft veel minder onderhoud nodig. Tevens is kunstgras veel sterker dan echt gras, waardoor het korfbalveld altijd fraai oogt.

Welke eigenschappen heeft een kunstgras korfbalveld?

Kunstgras heeft diverse eigenschappen waardoor het perfect is voor het aanleggen van een korfbalveld. Uiteraard heeft dit kunstgras een hoge slijtvastheid. De spelers zetten zich af in het kunstgras en ze rennen constant heen en weer over het veld. Daarnaast zal de bal regelmatig op het veld vallen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit zal het kunstgras jarenlang meegaan. Het kunstgras wordt voorzien van een dempende ondergrond. Dit zorgt ervoor dat het rennen over het kunstgras prettig aanvoelt. Tevens zal deze ondergrond een val dempen. Mocht een speler vallen, dan zal hij of zij zich minder bezeren. Het kunstgras is dankzij deze ondergrond veiliger.

Een kunstgras korfbalveld is natuurlijk niet compleet zonder de belijning en de korfbalkorven. Sportvelden.nl is een totaalleverancier. Dit betekent dat wij niet alleen het kunstgras leveren, maar ook de juiste ondergrond. Daarnaast kunnen wij de korfbalkorven leveren en op het veld plaatsen. Het aanlegteam zal het veld voorzien van de juiste belijning. Als het aanlegteam eenmaal klaar is kan het veld meteen gebruikt worden door de spelers.

Kunstgras voor een korfbalveld bestellen

Wilt u kunstgras voor korfbal bestellen? Het is wellicht moeilijk om zelf te bepalen welke soort kunstgras de beste optie is. U kunt contact opnemen met ons zodat een specialist u van advies kan voorzien. De specialist weet precies welke eigenschappen elke kunstgras soort heeft. Op basis van uw wensen zal hij of zij een kunstgras soort aanraden. Het aanleggen van het kunstgrasveld wordt altijd gedaan door het aanlegteam van Sportvelden.nl. Zij zorgen ervoor dat het kunstgras op correcte wijze wordt aangelegd. Het aanleggen van een kunstgras korfbalveld is een investering. Bij Sportvelden.nl kunt u dan ook kiezen voor een financieringstraject. Naast het kunstgras voor een korfbalveld kunt u bij ons tevens kunstgras vinden voor een andere sport, bijvoorbeeld voor tennis, fitness en golf.

Kunstgras voor korfbal
kunstgras ondergrond
 • Volledige ontzorging
 • Geen rubberen korrels
 • Altijd mooi
 • Altijd comfortabel
 • Veilige oplossing
 • Alleen het beste kunstgras
 • Wij leggen het kunstgras aan
 • Advies op maat
 • Expertise op alle gebieden
 • Professioneel

Kunstgras Velden

Kunstgras voor korfbal

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.