Kunstgras hockey

Kunstgras hockeyveld

Home Sport Hockey

Kiezen voor kunstgras bij hockey heeft vele voordelen. Dankzij het kunstgras kunnen spelers in elk seizoen hockeyen. Het weer heeft namelijk nauwelijks invloed op het kunstgras. Daarnaast heeft het kunstgras diverse eigenschappen waardoor spelers optimaal kunnen presteren tijdens een wedstrijd. Bij Sportvelden.nl kunt u diverse soorten kunstgras voor hockey bestellen.

De eigenschappen van hockey kunstgras

Kunstgras voor hockey heeft diverse eigenschappen waardoor het uitermate geschikt is voor het hockeyen. De sprieten van het gras zijn bijvoorbeeld korter dan bij kunstgras voor voetbal, aangezien de kleine hockeybal dan minder weerstand heeft. De bal zal daardoor soepeler over het veld heen rollen. Hockey is een intensieve sport waarbij de spelers veel heen en weer rennen. Ook slaan zij de bal krachtig weg met de hockeystick. Het is zeer belangrijk dat het kunstgras hockeyveld tegen deze verschillende soorten wrijving bestand is. Sportvelden.nl biedt dan ook enkel kwalitatief hoogwaardig kunstgras aan. De gebruikte materialen zijn gekozen vanwege de slijtvastheid en de duurzaamheid. Hoe fanatiek de hockeyspelers ook zijn, het kunstgras zal er jarenlang perfect uit blijven zien.

Natuurlijk is het ook van belang dat de spelers veilig kunnen hockeyen. Als een speler valt wilt u niet dat deze persoon daar veel last van heeft. Onder het kunstgras kan een valdempende ondergrond worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat een speler die valt zachter terecht komt. Een andere optie voor de veiligheid is het brandvertragende kunstgras. In het geval van een brand is dit veiliger dan standaard kunstgras. Het hockey kunstgras ziet er altijd mooi uit. Dit geeft een vereniging een verzorgde en moderne uitstraling.

Het laten aanleggen van een kunstgras hockeyveld

Als u het kunstgras bestelt, dan wilt u natuurlijk ook dat het veld netjes wordt aangelegd. Bij Sportvelden.nl bent u verzekerd van een geweldige service. Wij zorgen ervoor dat u eenvoudig een kunstgras hockeyveld kunt laten aanleggen. Ons eigen aanlegteam komt namelijk langs om het gehele hockeyveld te plaatsen. Dit betekent dat zij niet alleen het kunstgras op de correcte manier plaatsen, maar ook dat het veld wordt voorzien van alle benodigdheden en belangrijke onderdelen. Een kunstgras hockeyveld is tenslotte niet compleet zonder de belijning en de doelen. Tevens kan er verlichting langs het veld worden geplaatst zodat er ook ’s avonds hockey gespeeld kan worden. Bij het bestellen van het kunstgras kunt u meteen het toebehoren bestellen. Geeft u gerust uw wensen aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat het hockeyveld daaraan voldoet.

Een kunstgrasveld voor hockey bestellen

Wilt u hockey kunstgras bestellen? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zij luisteren graag naar uw wensen. Op basis daarvan vertellen zij u welke soorten kunstgras geschikt zijn en wat de verschillen tussen de opties zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat u het juiste kunstgras koopt. Naast kunstgras voor een hockeyveld kunnen wij ook kunstgras voor andere sporten leveren. Enkele voorbeelden van sporten waarvoor wij kunstgrasvelden aan kunnen leggen zijn golf, tennis en korfbal. Voor welke sport u ook een kunstgrasveld aan wilt leggen, bij Sportvelden.nl kunt u altijd terecht.

Kunstgras hockeyveld
Kunstgras hockey
 • Volledige ontzorging
 • Geen rubberen korrels
 • Altijd mooi
 • Altijd comfortabel
 • Veilige oplossing
 • Alleen het beste kunstgras
 • Wij leggen het kunstgras aan
 • Advies op maat
 • Expertise op alle gebieden
 • Professioneel

Kunstgras Velden

Kunstgras hockeyveld

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.