Kunstgras sprinttrack

Kunstgras voor fitness

Home Sport Fitness en sportscholen

Fitness is een zeer populaire sport in een sportschool. Dit komt doordat het bestaat uit diverse aspecten, zoals het trainen op een loopband, gewichtheffen en sprints trekken. Bij deze verschillende onderdelen speelt de ondergrond een grote rol. Fitness kunstgras is comfortabel, veilig en duurzaam. Dit maakt het kunstgras ideaal voor een sportschool. Bij Sportvelden.nl kunt u terecht voor verschillende soorten kunstgras voor het fitness.

De kenmerken van fitness kunstgras

Bij Sportvelden.nl staan de kwaliteit en de veiligheid voorop. Het kunstgras is dan ook gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Het materiaal is erg duurzaam en sterk. De vezels zijn zowel stevig als flexibel. De sporters kunnen diverse oefeningen uitvoeren, zoals gewichtheffen, sprints trekken en squats, zonder het kunstgras te beschadigen. Het kunstgras zal ook na jarenlang gebruik nog nauwelijks tekenen van slijtage vertonen. Het kunstgras is tevens bestand tegen zware apparaten. Deze apparaten kunnen zonder problemen op het kunstgras geplaatst worden.

Natuurlijk is de veiligheid ook zeer belangrijk. Om de veiligheid te garanderen wordt er een speciale ondergrond aangebracht onder het kunstgras. Meestal heeft een sportschool een vloer van beton. Er wordt dan gekozen voor een dempende ondergrond. Dit is gemaakt van een stevig en verend materiaal. Deze ondergrond zorgt ervoor dat het kunstgras prettig aanvoelt als u erover heen loopt. Daarnaast dempt het kunstgras de val als een sporter zou struikelen. De kans dat iemand zich bezeert is dan vele malen kleiner. Het kunstgras kan tevens brandwerend zijn. Dit is uiteraard zeer belangrijk in een sportschool, aangezien een eventuele brand zich dan minder snel kan verspreiden.

De voordelen van kunstgras voor fitness

Het plaatsen van kunstgras in een sportschool heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat het kunstgras de sportschool een luxe en aangename uitstraling geeft. Mensen sporten graag in een prettige omgeving en het kunstgras draagt daar aan bij. Het kunstgras heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Hierdoor heeft u er nauwelijks werk aan, terwijl de sportschool vele jaren plezier heeft van het kunstgras. Tevens is het kunstgras een aangename ondergrond in tegenstelling tot beton. Het is noodzakelijk dat het kunstgras wordt aangelegd door specialisten. Wij beschikken over een eigen aanlegteam. Zodra u het kunstgras en de andere benodigdheden heeft besteld, maken wij een afspraak voor het aanleggen. Afhankelijk van het oppervlak kan het team in één dag of meerdere dagen een sportschool voorzien van kunstgras. Het kunstgras is direct klaar voor gebruik.

Fitness kunstgras kopen

Wilt u kunstgras kopen voor uw sportschool? Neemt u dan contact op met onze specialisten. U kunt de specialist vertellen waar u het kunstgras voor nodig heeft en wat uw wensen zijn. Op basis daarvan bepaalt de specialist welke kunstgras soort de beste keuze is voor uw sportschool. Bij Sportvelden.nl is het mogelijk om voor een financieringstraject te kiezen. Dit is een praktische dienst als u een groot oppervlak wilt bedekken met kunstgras. Bij ons kunt u terecht voor kunstgras voor diverse sporten. Wij bieden namelijk ook kunstgras aan voor crossfit, korfbal en tennis.

Kunstgras voor fitness
 • Volledige ontzorging
 • Geen rubberen korrels
 • Altijd mooi
 • Altijd comfortabel
 • Veilige oplossing
 • Alleen het beste kunstgras
 • Wij leggen het kunstgras aan
 • Advies op maat
 • Expertise op alle gebieden
 • Professioneel

Kunstgras padel tennis

Kunstgras voor fitness

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.