Kunstgras hockey

Sportkunstgras

Home Sport

Bij Sportvelden.nl kunt u voor vrijwel elk sportveld het juiste kunstgras vinden. Wij bieden kunstgras aan voor diverse sporten zoals hockey, voetbal, tennis, korfbal en golf. Tevens kunt u bij ons terecht voor kunstgras voor pannaveldjes en trapveldjes in een wijk. Kiezen voor kunstgras brengt meerdere voordelen met zich mee. Kunstgras is namelijk duurzaam en het heeft weinig onderhoud nodig. Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken en bij de aanleg van een kunstgrasveld.

Wat zijn de voordelen van een kunstgras sportveld?

Een kunstgras sportveld biedt meerdere voordelen ten opzichte van een sportveld van echt gras. Sportvelden die gemaakt zijn van echt gras zijn vrij kwetsbaar. Doordat spelers constant over het veld rennen, ballen wegtrappen of wegslaan en slidings maken zullen er kale plekken in het gras ontstaan. Tijdens regenachtige dagen zal het sportveld modderig zijn waardoor het sporten moeizamer gaat. Bij een kunstgras sportveld heeft u van deze problemen geen last. Al onze kunstgras sportvelden zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze er jarenlang perfect uitzien, zelfs als ze intensief gebruikt worden. Daarnaast vereist een kunstgras sportveld veel minder onderhoud. Een veld van echt gras zal bemest en besproeid moeten worden. Ook zal het veld ingezaaid moeten worden om kale plekken te verminderen. Bij een kunstgras sportveld hoeft u alleen maar bladeren en takken te verwijderen. Tevens zult u af en toe het kunstgras moeten borstelen en inzaaien. Een ander voordeel van een kunstgras sportveld is dat het veld het hele jaar door gebruikt kan worden.

De kenmerken van kunstgras voor een sportveld

Het kunstgras voor een sportveld zal aan meerdere punten moeten voldoen. Zo zal het kunstgras slijtvast moeten zijn. Een sportveld wordt tenslotte intensief gebruikt door de fanatieke spelers. Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit zal pas na enkele jaren tekenen van slijtage vertonen. Uiteraard speelt de veiligheid ook een grote rol. In de meeste gevallen is het kunstgras brandveilig. Dit betekent dat het kunstgras het vuur laat doven, in plaats van dat het vuur zich verder kan verspreiden. Vrijwel alle soorten kunstgras op deze pagina voldoen aan deze eisen. Wilt u meer informatie over een bepaald soort kunstgras voor een sportveld? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder!

Een kunstgras sportveld van Sportvelden.nl

Als u het kunstgras sportveld bij Sportvelden.nl bestelt, dan profiteert u van meerdere voordelen. Wij zijn een specialist op het gebied van kunstgras waardoor wij u graag van uitstekend advies voorzien. Het advies kan gericht zijn op het kunstgras, maar ook op de ondergrond. De juiste ondergrond maakt het sporten nog aangenamer. U kunt het kunstgras met toebehoren bestellen. Wij leveren dan niet alleen het kunstgras, maar ook verlichting en doelen. U kunt het kunstgras laten leggen door ons aanlegteam. Zij kunnen het sportveld tevens voorzien van belijning. Dankzij deze mogelijkheden kunnen wij voor u een geheel nieuw sportveld van kunstgras aanleggen. Om het nieuwe kunstgras sportveld in de beste conditie te houden is het onderhoud erg belangrijk. Onze specialisten geven u graag tips over het kunstgras onderhouden.

Sportkunstgras
 • Volledige ontzorging
 • Geen rubberen korrels
 • Altijd mooi
 • Altijd comfortabel
 • Veilige oplossing
 • Alleen het beste kunstgras
 • Wij leggen het kunstgras aan
 • Advies op maat
 • Expertise op alle gebieden
 • Professioneel

Kunstgras Velden

Kunstgras sportveld

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.