Camping kunstgras

Kunstgras speelveld

Home Spel

Het is belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen spelen. Ze krijgen dan meer beweging en frisse lucht. Ook spelen kinderen buiten vaak met een grote groep waardoor ze sociale vaardigheden leren. Met een kunstgras speelveld kunt u kinderen een prettige omgeving aanbieden waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Bij Sportvelden.nl kunt u terecht voor het laten aanleggen van kunstgras speelveldjes.

Op welke plekken kunnen kunstgras speelveldjes aan worden gelegd?

Kunstgras voor speelvelden kan op veel verschillende plekken worden aangelegd. Uiteraard worden deze velden vooral aangelegd op plekken waar veel kinderen aanwezig zijn. Het kunstgras kan bijvoorbeeld bij een school of bij een kinderdagverblijf gelegd worden. In de pauze kunnen de kinderen op het speelveld spelen. Ze kunnen voetballen, tikkertje doen of een ander spel spelen. Kunstgras voor een speeltuin wordt vaak in de buurt van een basisschool of in een wijk neergelegd. De kinderen kunnen zich na schooltijd of in het weekend urenlang vermaken in een speeltuin. Als de speeltuinen goed verdeeld worden over een wijk, dan zal elk kind een speeltuin vlakbij zijn of haar huis hebben. De ouders kunnen het kind of de kinderen dan in de gaten houden. Tevens kan het kunstgras op een camping gelegd worden om een speelplek voor kinderen te creëren. De kinderen hoeven dan niet op de weg te spelen en ouders weten dan waar hun kinderen precies zijn.

Aan welke eigenschappen moet kunstgras voor speelvelden voldoen?

Kunstgras voor speelvelden moet aan diverse eisen voldoen. Vooral bij kinderen speelt de veiligheid een belangrijke rol. Kinderen zijn vrij druk en de kans dat ze vallen is aanwezig. Het is dan ook van belang dat het kunstgras valdempend is. Door een stevige en tegelijkertijd verende ondergrond te kiezen zal het kind zachter terecht komen. De kinderen zullen zich dan veel minder snel bezeren. Natuurlijk zal het kunstgras ook lang mee moeten gaan. Het kunstgras van Sportvelden.nl is duurzaam en het is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De kinderen kunnen gewoon over het kunstgras heen rennen en het kunstgras zal jarenlang in topconditie blijven.

De voordelen van speelgras

Kiezen voor een kunstgras speelveld betekent dat er veel minder tijd aan het onderhoud besteed hoeft te worden. In tegenstelling tot echt gras hoeft kunstgras slechts om de paar maanden onderhouden te worden. Dit bestaat vaak enkel uit het borstelen en instrooien van het kunstgras. Het kunstgras blijft het hele jaar door mooi. Dit geeft de camping, de buurt of de school een verzorgde uitstraling.

Kunstgras speelveld laten aanleggen

Wilt u een kunstgras speelveld aan laten leggen? U kunt dan contact met ons opnemen. De specialisten vertellen u graag welk kunstgras en welke ondergrond de beste keuze is voor een kunstgras speelveld. Het kunstgras wordt altijd aangelegd door ons eigen aanlegteam. U bent daardoor verzekerd van een perfect aangelegd speelveldje. Doordat wij een totaal leverancier zijn kunnen wij tevens speeltoestellen leveren. Het speelveld is dan helemaal klaar voor gebruik. Bij Sportvelden.nl is het mogelijk om voor een financieringstraject te kiezen.

Kunstgras speelveld
 • Volledige ontzorging
 • Geen rubberen korrels
 • Altijd mooi
 • Altijd comfortabel
 • Veilige oplossing
 • Alleen het beste kunstgras
 • Wij leggen het kunstgras aan
 • Advies op maat
 • Expertise op alle gebieden
 • Professioneel

kunstgras kinderdagverblijven

Kunstgras speelveld

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.