Sport projecten

Sport projecten

Home Sport projecten

Sportvelden.nl is gespecialiseerd in het aanleggen van een kunstgras sportveld. Wij leggen kunstgras velden aan voor diverse binnen- en buitensporten. Het kunstgras heeft nauwelijks onderhoud nodig en het blijft het hele jaar door mooi. Zo kunnen spelers optimaal van het sporten genieten.

Welke mogelijkheden zijn er voor een kunstgras sportveld?

Voor elke sport kan een kunstgras sportveld aangelegd worden. Dit geldt zowel voor sporten die buiten op een veld plaatsvinden als voor sporten die in een zaal beoefend worden. U kunt ons inschakelen voor het aanleggen van een sportgrasveld voor hockey, voetbal, korfbal of golf. Tevens leggen wij kunstgras aan in zalen, zoals voor zaalvoetbal en tennis. Het sportgras wordt uiteraard afgestemd op de sport.

Ook zorgen wij voor de juiste ondergrond zodat sporters een geweldige ervaring hebben. Sportvelden.nl levert tevens toebehoren voor sport projecten, zoals verlichting, doeltjes en de boarding. Dankzij de verlichting kan er ook ’s avonds gesport worden. De boarding dient als afscheiding van het veld en er kunnen advertenties op geplaatst worden. Wij beschikken over een eigen aanlegteam dat het kunstgras aanlegt en het toebehoren plaatst. Ook wordt het sportgras voorzien van belijning. Zo heeft u na één dag een compleet sportveld dat meteen klaar is voor gebruik. Voor meer informatie over de toepasmogelijkheden van ons kunstgras kunt u kijken bij de spel projecten en de business projecten.

Het laten aanleggen van sportgras door Sportvelden.nl

Wilt u een kunstgras sportveld aan laten leggen door Sportvelden.nl? Neemt u dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat het sportgrasveld precies zo wordt als u in gedachten heeft. Ons kunstgras is veilig, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Het kunstgras sportveld blijft daardoor mooi, zelfs als het jarenlang intensief gebruikt wordt. U kunt voor de aanleg van het sportgras kiezen voor een financieringstraject.

Voorbeeld kunstgras tennisbaan
Sport projecten

Sportvelden.nl is gespecialiseerd in het aanleggen van een kunstgras sportveld. Wij leggen kunstgras velden aan voor diverse binnen- en buitensporten.

Sportvelden.nl is dé specialist op het gebied van kunstgras velden.

Sport projecten

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.