Spel projecten

Home Spel projecten

Wilt u een schoolplein of speeltuin van kunstgras laten voorzien? Sportvelden.nl is dé specialist op het gebied van speel kunstgras. Wij hebben al vele spel projecten voltooid waarbij we het speelgras op verschillende manieren hebben toegepast. Dankzij deze projecten hebben kinderen een veilige en vrolijke plek om te spelen.

Hoe kan speel kunstgras toegepast worden?

Sportvelden.nl gebruikt het speelgras vooral om speeltuinen en speelvelden van een mooie en comfortabele ondergrond te voorzien. Het kunstgras wordt onder andere aangelegd op schoolpleinen en bij speeltuinen en kinderdagverblijven. In tegenstelling tot echt gras heeft het kunstgras weinig onderhoud nodig. Kinderen kunnen naar hartenlust op het speelgras spelen zonder dat het kunstgras tekenen van slijtage vertoont. Uw basisschool, kinderdagverblijf of speeltuin oogt altijd netjes en verzorgd.

Het speel kunstgras is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo sluiten de spel projecten volledig aan bij de beleving van kinderen. Wij kunnen bijvoorbeeld blauw kunstgras gebruiken om water na te bootsen of we kunnen kleurrijke vormen creëren voor een vrolijke speelplaats. Dit maakt de speelplek nog interessanter en spannender. Sportvelden.nl levert niet alleen het kunstgras, maar wij leggen het ook aan. Ons aanlegteam bestaat uit vakmensen die ervoor zorgen dat het speel kunstgras perfect om de speeltoestellen heen wordt aangelegd. Het resultaat is een prachtig en verzorgd speelgrasveld voor kinderen. Wilt u de andere mogelijkheden van ons kunstgras ontdekken? Kijkt u dan naar onze sport projecten en business projecten.

Wilt u speelgras laten aanleggen door Sportvelden.nl?

Voor het laten aanleggen van het speel kunstgras hoeft u alleen maar contact op te nemen met Sportvelden.nl. Vertelt u ons gerust wat uw wensen zijn, dan zorgen wij ervoor dat deze gerealiseerd worden. Wij vinden duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit erg belangrijk zodat u jarenlang plezier heeft van het speelgras. Het is mogelijk om voor een financieringstraject te kiezen.

Spel projecten

Sportvelden.nl is gespecialiseerd in het aanleggen van een kunstgras speelveld. Wij leggen kunstgras velden aan voor diverse binnen- en buitenlocaties.

Sportvelden.nl is dé specialist op het gebied van kunstgras velden.

Spel projecten

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.