kunstgras ondergrond

Kunstgras voor bedrijven

Home Business

Bij een bedrijf is de uitstraling van het pand en de uitvoering van evenementen erg belangrijk voor het beeld dat klanten hebben. U wilt natuurlijk dat uw bedrijf een goede indruk achterlaat. Met kunstgras voor business kunt u uw pand of evenement een professionele en verzorgde uitstraling geven. Bij Sportvelden.nl kunt u kunstgras huren of kopen.

De kenmerken van kunstgras voor business

Bij Sportvelden.nl staat de veiligheid van kunstgras voorop. Wij raden u dan ook zeker aan om voor ons brandvertragend kunstgras te kiezen. Vooral in een pand is het erg gevaarlijk als er brand ontstaat. Het kost altijd wat tijd om naar buiten te gaan. Dit is zeker het geval als er veel mensen in een pand zijn en mensen in paniek raken. Het brandvertragende kunstgras voor business is onmisbaar in een kantoorpand of bij een beurs. Het vuur zal geremd worden zodat mensen meer tijd hebben om veilig naar buiten te vluchten. Naast de veiligheid staat de kwaliteit ook hoog in het vaandel. Ons kunstgras voor bedrijven is gemaakt van materialen die slijtvast en duurzaam zijn. Ook na jarenlang gebruik zal het kunstgras nog in perfecte staat zijn. U wilt tenslotte dat het kunstgras mooi blijft ogen. Dit zal een positief effect hebben op de manier waarop mensen naar uw bedrijf of evenement kijken.

De manieren waarop kunstgras voor bedrijven toegepast kunnen worden

Het kunstgras voor business biedt een breed scala aan mogelijkheden. U kunt het kunstgras gebruiken als u een stand op een beurs heeft. Het is dan natuurlijk de bedoeling dat uw stand bezoekers aantrekt. Door het kunstgras onder uw stand te plaatsen onderscheidt u zich van andere stands. Tevens past het kunstgras goed bij uw bedrijf als u bijvoorbeeld hardloopbenodigdheden of fietsvakanties aanbiedt. U kunt ook kiezen voor het kunstgras als decor. De uitstraling van een winkel wordt grotendeels bepaald door de etalages en door de aankleding van de winkel. U kunt het kunstgras als decor gebruiken zoals ondergrond in de etalage. Op het kunstgras kunt u bijvoorbeeld paspoppen met sportkleding plaatsen. In de winkel zelf kunt u een sportveld creëren. Zo kunnen klanten diverse schoenen uitproberen door over het kunstgras te rennen.

Het kunstgras huren of kopen

Sportvelden.nl biedt u de mogelijkheid om het kunstgras te kopen of te huren. De kunstgras prijzen wisselen per soort. Het kopen van kunstgras kan een investering zijn. Het is dan ook mogelijk om voor een financieringstraject te kiezen. Heeft u het kunstgras tijdelijk nodig? Dan is het huren van kunstgras de beste optie. U mag gerust contact opnemen met onze specialisten zodat zij u kunnen helpen. Op basis van uw wensen geven zij aan welk kunstgras u het beste kunt kiezen. Wij beschikken over een eigen aanlegteam. Zij weten precies hoe ze het kunstgras aan moeten leggen voor een perfect en duurzaam resultaat. Het kunstgras is geschikt voor winkels en showrooms, events en bedrijven. Zo kunt u voor elk pand of elke gelegenheid het juiste kunstgras vinden.

Kunstgras voor bedrijven
  • Volledige ontzorging.
  • Alleen het beste kunstgras.
  • Wij leggen het kunstgras aan.
  • Advies op maat.
  • Expertise op alle gebieden.
  • Professioneel.
  • Makkelijk reinigen.
  • Wij denken mee.
  • Sportkunstgras huren.

bedrijfspand met kunstgras

Kunstgras voor voor bedrijven

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.