Kunstgras ondergronden

Kunstgras accessoires en toebehoren

Home Aanleg onderhoud Accessoires en toebehoren

Voor het onderhouden en aanleggen van kunstgras heeft u accessoires en toebehoren nodig. Met deze producten zorgt u ervoor dat het kunstgras goed blijft liggen en dat het in een goede conditie blijft. Bij Sportvelden.nl kunt u onder andere onderdoeken, harken en diverse bevestigingsmaterialen vinden.

Verschillende kunstgras accessoires en toebehoren

Bij accessoires en toebehoren vindt u diverse producten voor het onderhouden en aanleggen van kunstgras. Voordat u het kunstgras aan gaat leggen heeft u een onderdoek of een stabilisatiedoek nodig. Een onderdoek zal altijd gebruikt moeten worden om onkruid te weren en om het regenwater goed af te voeren. Een stabiliserende doek is onmisbaar als u het kunstgras op een laag zand wilt laten leggen.

Bij het aanleggen van kunstgras heeft u keuze uit diverse producten om de randen van de matten stevig vast te maken. U kunt daarvoor gebruik maken van kunstgras haken, kit, kunstgrastape of van lijm. De haken, tape en kit kunt u los gebruiken, terwijl de lijmbanden en de kunstgraslijm altijd gecombineerd worden. Het instrooizand voor kunstgras wordt over het kunstgras verdeeld zodat de vezels van het gras mooi overeind blijven staan. Ook blijft het kunstgras stabiel liggen. U kunt een bezem gebruiken om het kunstgras te reinigen en mooi te houden.

Kunstgras accessoires en toebehoren bestellen

Wilt u kunstgras accessoires en toebehoren bestellen? U mag gerust advies vragen aan onze specialisten over het aanleggen en het onderhouden van kunstgras. Tevens kunt u de hulp van ons aanlegteam inschakelen als u wilt dat het kunstgras door specialisten aangelegd wordt. Naast de kunstgras accessoires en toebehoren bieden wij ook spullen aan voor het onderhouden, het reinigen en schoonmaken van kunstgras.

Kunstgras accessoires en toebehoren
  • Volledige ontzorging.
  • Aanleg door een gespecialiseerd team.
  • Minder onderhoud met kunstgras.
  • Veel ondergronden mogelijk.
  • Snel en kundig.
  • Professioneel.
  • Makkelijke reiniging.

Ondergrond kunstgras

Kunstgras accessoires en toebehoren

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.