kunstgras aanleggen

Kunstgras laten leggen

Home Aanleg onderhoud Aanleggen en laten leggen

Heeft u besloten dat u kunstgras wilt nemen? Het aanleggen van kunstgras is dan een zeer belangrijk onderdeel. Het kunstgras aanleggen is een nauwkeurige klus waarbij rekening moet worden gehouden met verschillende aspecten. Het aanlegteam van Sportvelden.nl staat voor u klaar voor de aanleg van kunstgras. Deze specialisten leggen altijd het kunstgras op maat.

 

Wat zijn de voordelen van kunstgras aanleggen?

Sporvelden.nl beschikt over een eigen aanlegteam. Kunstgras laten leggen heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat kunstgras veel minder onderhoud nodig heeft dan een veld van echt gras. Dit betekent dat u amper tijd hoeft te steken in het onderhoud, terwijl u wel het hele jaar door kunt genieten van een prachtig grasveld. Een ander voordeel van kunstgras aan laten leggen is dat het wordt uitgevoerd door specialisten. Deze specialisten hebben al vele kunstgrasvelden aangelegd. Dankzij hun kennis en ervaring weten zij hoe ze ervoor kunnen zorgen dat het kunstgras zo lang mogelijk mooi blijft. U weet dan zeker dat u jarenlang plezier zult hebben van het kunstgras. Tevens weten de specialisten welk kunstgras de beste optie is voor een bepaald doeleinde en hoe ze het kunstgras daarop kunnen afstemmen. In een zaal of sporthal wilt u bijvoorbeeld dat het kunstgras brandveilig is. Ons team zorgt ervoor dat het kunstgras volledig is afgestemd op uw wensen en dat het kunstgras veilig is.

 

Hoe gaat de aanleg van kunstgras in zijn werk?

U kunt het kunstgras laten leggen door onze specialisten. Zij weten precies hoe ze elk oppervlak klaar moeten maken voor het aanleggen van het kunstgras. In het geval van een bodem van zand wordt er eerst een laag zand afgegraven, zodat het kunstgras uiteindelijk op de gewenste hoogte komt te liggen. Vervolgens wordt er een laag grof zand aangebracht en daarop weer een laag van fijn zand.

Het is ook mogelijk om kunstgras op tegels te laten leggen. Meestal wordt er een valdemping over de tegels aangebracht om het oppervlak te egaliseren. Als u rechtstreeks het kunstgras op tegels zou aanleggen, dan zult u in de loop der tijd de voegen en tegels in het kunstgras terug zien. De valdemping zorgt ervoor dat het kunstgras egaal blijft, ook als er vaak overheen gelopen wordt. Bij het kunstgras brandveilig aanleggen wordt gekozen voor een ondergrond en voor instrooizand die tevens brandwerend of brandvertragend zijn.

 

Het aanleggen van een kunstgrasveld door een specialist

Wilt u kunstgras laten leggen door een specialist? Als u bij Sportvelden.nl kunstgras bestelt, dan kunt u altijd het kunstgras laten leggen door ons eigen aanlegteam. Zij zorgen er altijd voor dat het kunstgras op maat is. U bent daardoor verzekerd van een perfect aangelegd veld. Bij Sportvelden.nl kunt u tevens diverse accessoires, producten voor het reinigen en schoonmaken en producten voor het kunstgras onderhouden vinden. Doordat wij een totaalleverancier zijn kunt u alle benodigdheden bij ons vinden.

Kunstgras laten leggen
kunstgras laten leggen
  • Volledige ontzorging.
  • Aanleg door een gespecialiseerd team.
  • Minder onderhoud met kunstgras.
  • Veel ondergronden mogelijk.
  • Snel en kundig.
  • Professioneel.
  • Makkelijke reiniging.

Kunstgras Velden

Kunstgras laten leggen?

Gratis professioneel advies over kwalitatief kunstgras

.. ook een bedrijfs sportveld voor uw werknemers?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.